Carje ortopedice

Carjele ortopedice reprezintă un instrument esențial pentru persoanele care se confruntă cu dificultăți de mers sau care sunt în proces de recuperare după o intervenție chirurgicală, fractură sau entorsă. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru a oferi suport și stabilitate, permițând utilizatorului să se deplaseze în siguranță și cu încredere.

Carjele ortopedice de la Medical Complex sunt disponibile în două tipuri principale: carje cu sprijin pe antebrat (de cot) și carje subaxilare. Ambele tipuri sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență în timp. Manerul din plastic oferă o prindere fermă, în timp ce amortizorul antiderapant din cauciuc previne alunecarea și accidentele.

Un aspect important de menționat este capacitatea carjelor de a descărca membrul inferior afectat. Aceasta înseamnă că greutatea corpului este distribuită în mod egal, reducând astfel presiunea asupra zonei afectate și accelerând procesul de vindecare. De asemenea, carjele ortopedice pot fi folosite pentru a descărca 100% a membrului afectat, ceea ce este esențial în cazurile de fracturi grave sau post-operatorii.

Tipuri de carje:

  • carje cu sprijin pe antebrat (de cot)
  • Greutatea maxima pacient intre 130-150kg.
  • ccarje subaxilare
  • carje reglabile

Detalii tehnice:

Confectionate din aluminiu, dotate cu maner din plastic, amortizor antiderapant din cauciuc. Se recomanda verificare si schimbarea amortizorului regulat.