Livrare

Prelucrarea comenziilor

Comenzile primite vor fi prelucrate in 2-3 zile lucratoare. Veti fi contactat telefonic de pe numarul de telefon 0770.242.750 pentru a confirma comanda. Echipa MedicalComplex depune toate eforturile pentru a livra produsele in cel mai scurt timp posibil.

Modalitate de livrare

Produsele comandate pe www.medicalcomplex.com.ro vor fi livrate la domiciliu printr-un serviciu de curierat (Urgent-Cargus sau Fan Courier) in aproximativ 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Livrarea se va face de luni până vineri în intervalul orar 09:00-18:00. In perioada Sarbatorilor si in zilele libere oficiale firmele de curierat pot lucra cu program special. 

Cumpărătorul este rugat sa comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

Taxa livrare

Transportul este GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei. Pentru comenzile sub 200 lei costul transportului este  de 20 lei in aria de acoperire Urgent-Cargus sau Fan Courier. In afara ariei de acoperire, este o suprataxa de 0,80 lei/km + TVA. Pentru a afla daca localitatea Dvs. se afla in aria de acoperire al serviciului de curierat ne puteti contacta prin mesaj, telefon sau email.