Despre Noi

Produse tehnico medicale dispozitive de mers.ciorapi compresivi.orteze.produse de ingrijire la domiciliu.saboti medicali.ingrijirea picioarelor.


Articole tehnico-sanitare si dispozitive medicale

Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul produselor tehnico medicale si a recuperarii medicale, intelegem importanta folosirii acestor dispozitive medicale in diferite situatii.

Trebuie sa pornim de la dorinta universal valabila a fiecarui om de a se bucura de viata, de a trai fara limitari, de a avea aceea calitate a vietii pe care si-o doreste.

Punem accent pe prevenire punand la dispozitia clientilor produse tehnico medicale cu ajutorul carora pot fi prevenite anumite afectiuni, ca de ex: ciorapi elastici compresivi pentru prevenirera formarii varicelor, orteze pentru prevenirea recurentei entorselor, etc.

Sloganul „prevenirea este cel mai bun medicament” este universal valabil in sanatate, este valabil si pentru domeniul produselor tehnico medicale.

Ati suferit o fractura sau o entorsa?

La Medical Complex puteti gasi orteze care sa va ajute la o recuperare mai rapida. Doriti sa reincepeti cat mai curand sa practicati sportul preferat? Aici gasiti orteze care va ajuta in asta si cu ajutorul carora puteti preveni eventuale noi accidentari. La fel si in cazul persoanelor mai in varsta, cu ajutorul ortezelor, a dispozitivelor de mers se poate mari considerabil siguranta deplasarii in casa sau in afara ei.

Ciorapii elastici compresivi

Pe langa rolul lor de prevenire a formarii varicelor, pot imbunatati calitatea vietii persoanelor care au deja varice formate si se lupta cu durere si cu sentimentul de picioare grele.

Produsele din categoria ingrijirii pacientilor ajuta in procesul de ingrijire si asigura o calitate mai ridicata a vietii pacientilor.